torsdag 23. april 2015

Slobrua Gjestegård

































Det beste med jobben min er at ingen dag er lik, jeg har masse forskjellige oppdrag. For et par uker siden var jeg innom Slobrua Gjestegård å fotograferte både inne og ute. 

Før fotograferingen hadde jeg et møte med Bernt, som er en av de som driver stedet. Der fikk jeg litt innsikt i hva bildene skulle brukes til og hva som var spessielt med nettom Slobrua Gjestegård.

Slobrua gjestegård er et koselig sted som ligger 4 km øst for Skarnes. Om du svinger innom her får du deg en hyggelig opplevelse. Du blir møtt med en bli og serviceinnstilt betjening. Om du er litt sulten kan du svinge innom for å ta deg en matbit. De serverer alt fra salater, til en supergod hjemmelaget eplekake. Om du trenger et sted å sove fikser de det også. De har 44 rom, der alle har hver sin stil. Rommene er pusset opp etter 50,60 og 70 tals stil, så ingen av rommene er like. Hvor kult er ikke det ? 

De har også hyggelige oppholdsrom med en koselig sofakrok der man kan spille spill eller gitar, eller man kan kose seg i peisestuen med tilhørende bar.

Om din bedrift trenger lokaler til kurs og konferasner fikser den serviceinnstilte gjengen på slobrua dette også. De har forskjellige rom som kan settes sammen eller deles opp etter behov. De kan ha totalt ca 150 stk på kurs og kafeen tar også ca 100 stk. De har også masse utstyr som mikrofoner, prosjektor, lydanlegg, flippover osv. 

De tilbyr også selskapslokaler og catering.

Om sommern forvandles også stedet til et sommerparadis for barnefamilier, dette kommer jeg tilbake til litt senere, jeg er nemlig så heldig at jeg får komme tilbake i sommer og fotografere i den utvendige parken dems som heter Skarnes Lekeland.

Jeg legger med noen linker her, slik at dere har kontakt info om dere trenger det:

Klikk dere inn på nettsiden til Slobura Gjestegård her:
http://slobrua.no/overnatting/

Facebook her:
https://www.facebook.com/pages/Slobrua-Gjestegård/345150625549205?fref=ts

Takk for et koselig samarbeid, jeg gleder meg masse til utefotografering i sommer =)