fredag 15. juli 2011

Noah, Pappa, Mamma og magen =)


Noha, mamma og pappa var på studio for en liten stund siden. Da var magen til mamma stor, å inni der lå det en liten babyjente =) Nå er babyen kommet og Noha er blitt en stolt storebror. Om litt får jeg besøk av denne skjønne familien igjen, da skal det tas nye bilder, med familiens nyeste medlem =) Her kommer noen av bildene vi tok, Noha styrte showet hele veien, å ga meg mange fine øyeblikk som kunne fryses for all tid =)

Emilie
Dette er Emilie, i motsetning til sin venninne Victoria tok hun bilder ute. Jeg var hos Emilie på selve konfirmasjonsdagen å knipset mange bilder før gjestene kom. Vi tok masse flotte bilder i skogen og rundt huset sammen med hundene hennes og venninden Victoria =) Her kommer en liten smakebit =)

Victoria
Victori har konfirmert seg i år, i den forbindelse kom hun til studio og tok noen bilder. Hun hadde med seg bunad, kjoler og en tøff dansesrakt. Victoria hadde også med seg venninda si Emilie, som også er konfirmert i år, da fikk vi også tatt noen vennindebilder som disse jentene kan ha som et minne om det flotte ungdomstiden deres =) Vi tok masse fine bilder, men her kommer noen av de.

Gandalf


Gandalf (http://www.gandalf.no/) er et reklamebyrå på Kongsvinger. Det er en super kreativ gjeng, som det er både morsomt og spennende å jobbe med. De skulle ha nye bilder til hjemmesiden sin, slik blei de =)